Kincsre bukkantam

Én nem vagyok az az ember, ki hihetetlen módon beleszeret mondjuk egy-egy sütibe vagy kifejezett kedvenc ételei vannak, nem dohányzom, és sosem fordult még elő velem, hogy valamit annyira megszerettem volna akár márkában, hogy csak azt lettem volna hajlandó fogyasztani egészen idáig. Én ugyanis nem igazán szeretem a gyümölcsöket, gyerekként sem igazán voltam odáig értük, így próbáltam azt behozni az életembe, hogy száz százalékos, jó minőségű gyümölcslevet legalább egyszer igyak naponta.

Meg lett egyébként azt gondolom az eredménye, mert sokkal energikusabb vagyok és nagyon nagy mértékben megerősödött az immunrendszerem, ami valljuk meg őszintén a jelenlegi világban az egyik legnagyobb kincs. Egészen idáig nekem mindegy volt a márka, csak a jó minőséget vettem számításba. Most azonban rábukkantam egy kincsre, hiszen a simi gyümölcslé nem csak hihetetlen jó minőségű és ráadásul hazai termék, de nagyon finom is egyben. Ami pedig nálam még jobb pont, hogy a gyümölcslé rendelés is lehetséges az oldalon, vagyis nem kell nekem menni sehová, hogy ha elfogy itthon a gyümölcslé, egyszerűen csak fellépek a holnapra, kiválasztom a kívánt fajtát és mennyiséget és megrendelem. Egyszerű és nagyon gyors, mindig problémamentesen és nagyon gyorsan kézhez is kaptuk a rendelés után a termékeket.

Nekem személyes kedvencem mostanság a cékla-almalé, ami ha lehet ilyet mondani jobb, mint egy nagy adag vitamin egy étkezés után. A cékla nekem kifejezetten jó hatással volt a vérképzésemre és mindemellett még nagyon finom is. Én most már csak innen vagyok hajlandó gyümölcslevet rendelni, aminek hatására egyébként valamennyit még fogyni is sikerült mindenféle erőfeszítés nélkül, hiszen a hozzáadott cukor nélkülisége, illetve jó minősége maximális szinten hozzájárul ehhez. Persze azért az edzőterem indokolt számomra továbbra is, amint kinyit újra.