A legprofibb és egyben legmegbízhatóbb cég

Manapság iszonyatosan nehéz olyan szolgáltató partnert találni, akivel úgy érzi az ember, hogy akár hosszú éveken keresztül is együtt fog tudni működni, természetesen ugyanazon vagy akár jobb minőségen. Általában az ügyvezetők manapság nem is igazán foglalkoznak ilyen szinten az együttműködések hálózatával, igyekeznek rövid távon megoldást találni a szükségleteikre és igényeikre. Én azonban már pontosan tudom, hogy ez a gondolkodás és ez a mentalitás nem kifizetődő, hiszen az eredmény és a vállalkozás fejlődése szempontjából nem a legelőnyösebb, hogy ha az embernek folyamatos idő és energiaráfordítást kell beletennie az új partnerek keresgélésébe.

Éppen ezért én igyekszem az első választást a lehető legtökéletesebben megoldani, még akkor is, hogy ha az sokkal több időbe és energiába kerül. A legutóbb például olyan céget vagy csapatot kerestem, aki a nagynak mondható vállalatomban is eredményesen és minőségi szolgáltatással tudja vállalni a coaching és a szervezetfejlesztés, a folyamatos fejlesztés feladatait. Megmondom őszintén, hogy elég nehéz volt dűlőre jutni az ajánlatok között, hiszen én mindenképp hosszú távra kerestem partnert. Azonban amikor felvettem a kapcsolatot a kogwheel csapatával egyből tudtam, hogy megtaláltam azt a csapatot akire mindennél jobban vágytam.

El nem tudom mondani, hogy mennyire örülök, hogy ők végzik a cégemben ezt a tevékenységet, hiszen a munkavállalók minden tréning kapcsán csak pozitív visszajelzéseket adnak és örülnek minden egyes trénig lehetőségnek. Még a csapatépítő tréning is hihetetlen pozitív fogadtatásra lelt nálunk, pedig azt gondoltam, hogy azzal lesznek gondok legalább egy-egy rész csoportot érintve, teljesen pozitív volt azonban a hozzáállás mindenki részéről, és maximális szinten örömmel és élményekkel nyilatkoztak utána is róla az emberek. Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokáig együtt fogunk dolgozni és csak ajánlani tudom ezt a profi csapatot mindenki számára.