Az én családom nem igazán van oda az egészséges dolgokért, és akkor még szépen fejeztem ki magam. Pedig én tudom, hogy nagyon fontos lenne, hogy ha már a mozgásra nem is igazán tudunk annyira odafigyelni, hiszen mindenkinek megvan a maga élete, munkája, karrierje és hobbija, a miénk egyik sem a testmozgást támogatja, legalább az étkezési szokásainkat kellene egy kicsit afelé sarkallni, hogy egészségesebb ételek kerüljenek az asztalra. Egészen idáig azonban nem nagyon jártam ebben a tervemben sikerrel, mert hát a család nyilván sokkal jobban szereti a megszokott és egyébként nagyon finom pizzát és az összes süteményt és édességet amit az évek alatt megszokott, mint mondjuk egy jól elkészített salátát vagy bármilyen más egészségesebb ételt. Már azt a taktikát is kipróbáltam – hiszen többen ajánlották – hogy kezdjek el én egészségesebb ételeket enni, de őszintén szólva csak több félét kellett elkészítenem, és igazság szerint továbbra is csak én ettem ezeket az egészségesebb ételeket.
Később azonban a nagy keresgélésben bizony rátaláltam a család gyenge pontjára, és egyből tudtam, hogy muszáj meglovagolnom ezeket az új hullámokat, hogy a család legalább egy héten kétszer egészséges ételeket fogyasszon. Az oceanfood.hu oldalt megtalálva ugyanis elérhetővé vált számomra rengeteg féle hal és tengeri herkentyű, így aztán a tintahal és a polip is az asztalra került, de nem volt hiány a garnéla és a tilápia ételekben sem. Azt kell mondjam, hogy igazság szerint ezekből az alapanyagokból bármit készítek a családnak, az elfogy, és egyáltalán nem hiányolják a pizza vagy a lazagna ízét hogy ha ilyen finomságokat ehetnek. Az oceanfood csapata tehát megoldotta minden ilyen jellegű problémáimat, mert most már csak azon kell legyek, hogy többet kerüljenek ilyen ételek az asztalra mint az egészségtelenebbek. A fél lépést tehát már megtettük, a család új kedvence nem csak finom hanem bizony egészséges is.