Csakis a legjobbakkal éri meg

Az ember vállalati tanácsadóként iszonyatosan sok és sokféle problémával tudja magát szembe találni még a kisvállalatok piacán is, nem hogy a nagyvállalati szektorban. Közel húsz éves tapasztalattal a hátam mögött én ma már a nagyvállalati szektorban tevékenykedem, és bár azt gondolhatja az ember, hogy egy nagyvállalat számára könnyebb tanácsot adni, hiszen felkészültek, nagyobb költségvetéssel dolgoznak, könnyebb a kommunikáció és fontos a hanyatlás megállítása vagy épp a stagnálás feloldása, ez azonban közel sincs így. Iszonyatosan nehéz ugyanis megtalálni a kiváltó okot, és anélkül persze az ember csak tüzet tud oltani, valódi megoldást nem tud találni a problémákra.

Rengeteg olyan esettel találkoztam már a pályafutásom óta, és azt gondolom, hogy még fogok is a jövőben, amikor egészen egyszerű megoldásra gyanakszik az ember, és a végeredmény bizony őt is igazolja, de iszonyatosan sok időt és energiát kell rászánni arra, hogy felfedje a fejét ez a nagyon egyszerű probléma. Vannak olyan esetek, ahol a különböző nemzetiségű munkavállalók találkozása nehezíti a kommunikációt, és ebből bizony hosszú idő alatt egy olyan vállalati feszültség tud kialakulni, ami aztán nem csak megnehezíti a munkavállalók életét a cégen belül, hanem az egyéni és persze ennek hatásaként az össz vállalati teljesítményen is meglátszik. Persze rengetegszer lyukadunk ki oda is, hogy egy igazán egyszerű coaching megoldás lehetőséget nyújt a problémák javítására és teljeskörű feloldására.

Igen ám, de ez is csalóka, hiszen az egyszerű szó nem azt jelöli, hogy bárki, bármelyik szolgáltató partner meg tudja oldani a tréningek feladatát úgy, hogy az valóban eredményes és hatékony legyen, leginkább azt hivatott jelölni, hogy ha profi céget találunk ennek a kivitelezésére, akkor bizony rövid idő alatt, kevésnek mondható anyagi ráfordítás mellett tökéletes eredményeket tudunk elérni. Én erre a feladatkörre már csak és kizárólag a Kogwheel csapatát ajánlom mind a kis- és középvállalati szektorból hozzám fordulók, mind pedig a nagyvállalati partnereim számára, mert tudom, hogy náluk jobb csapat egészen egyszerűen nem érhető el jelenleg a piacon. Ezt a feladatot pedig csak profikra éri meg bízni, hiszen eredménye csak ekkor lesz a közös munkának.