Téli hangulat

Szeretem a természetet járni akár télen, akár nyáron, vagy ősszel, esetleg tavasszal. Nem is igazán tudok választani az évszakok között, nincs kedvenc, mindegyikben imádok kirándulni, természetesen mindegyikben másért.

Itt van például a tél. Sokan nem kedvelik a téli természetet, nem szeretnek télen kirándulni. Hogy miért? Gondolom ennek több oka is lehet. Lehet például, hogy nem szeretik a hideget. Lehet az is, hogy nem kedvelik a rideg tájat, a csupasz fákat, vagy egyszerűen nem kedvelik, hogy kevés állattal találkozhatnak útjuk során. Az is lehet, hogy a nehezen való közlekedést nem kedvelik sokan a csúszós, hó és jég borította utakon.

Én viszont nem tudok betelni a téli, havas erdő látványával. Mindig elvarázsol a hóval, zúzmarával borított erdő. Különösen csodálatos látványt nyújt a szikrázó napsütésben ragyogó fenyőerdő. Pompás látvány nyílik ilyenkor a kilátók tetejéről a völgyekbe.

Rá tudok csodálkozni újra és újra a téli sportok szerelmeseire. A sípályákon szívmelengető látni, amikor a pici gyerekek élvezettel küzdenek a hó borította pályákon a lejtőkkel és a sílécekkel. Imádom a melegedő hütték hangulatát is, ahol zsonganak a vendégek melegedés és pihenés, felfrissülés közepette.

Nem csak nézelődni szeretek ezeken a túrákon. Imádom megörökíteni a csodálatos pillanatokat, élményeket iphone készülékemmel. Sajnos, utolsó túrám során elromlott a telefonom kamerája, így nem sikerült a kirándulás úgy, ahogy terveztem.

Haza érve, azonnal keresni kezdtem a lehetőséget olyan cégek után, ahol iphone javítás történik.  Meg is találtam az expertmobil céget. A készséges és gyors munkának köszönhetően a kapcsolat felvétel után fél órával már ismét használható volt az iphone kamerája, folytatódhatott a fényképezés.