Ha megbízható csapatot keresel

Nem olyan régen kezdtem a munkámat egy új pozícióban, mint irodavezető egy nagy cégnél. Ez a feladatkör első hallomásra biztosan mindenkinek egy kis egyszerű rutinfeladatnak tűnik, de el kell, hogy mondjam, hogy ennek is vannak válfajai. Én például közel hatvan ember munkájának menedzseléséért és összeszervezéséért felelek, ami csak akkor válik nyilván fontossá, hogy ha valami nem megy rendjén vagy hiba lép fel az operatív feladatok ellátásában. Nem tudnak például dolgozni a kollégák, ha nem működik egyik nyomtató sem, vagy nincs papír, irodaszer megfelelő mennyiségben. De tovább megyek, akkor is fennakadások lehetnek, ha az irodatakarítás nehézségekbe ütközik.

Azért emelem ki ezt ennyire, mert ezzel sosem gondoltam, a közel tizenöt éves munkaviszonyom alatt, hogy probléma lehet, mert hogy sosem volt. Nem történt sosem incidens, mindig rendesen és tisztán találtuk reggel a termet és semmi probléma nem volt soha a személyzettel sem. Most viszont ezt visszagondolva sokkal jobban értékeltem, mint valaha, mert hát az ember úgy működik, hogy néhány dolog csak akkor mutatja meg az igazi értékét, amikor eltűnik az eredménye. Én így voltam a jó takarító személyzettel.

Természetesen jeleztem rögtön a problémát a tulajdonosok felé, és rögtön neki is álltam új céget keresni a feladatra, mert biztos vagyok benne, hogy ha egy szolgáltatás felé a megbízó bizalma megingott, az a kapcsolat már akkor sem lesz újra a régi, ha ezer százalékosan teljesít a szolgáltató – nem még ha igazán ki se tudja hirtelen javítani a hibát, mert nem tudja pótolni az embereket, mint ahogyan itt történt sajnos.

Rövid keresgélés után rátaláltam a kjtakaritas.hu oldalon egy nagyon kedves és profi kis csapatra, akikkel már az első kapcsolatfelvétel is nagyon könnyen és rugalmasan telt, így hát a tárgyalásokat követően át is vették az iroda takarítási munkálatait. Hatalmas pozitív meglepetés számomra ez a szolgáltató csapat, mert tényleg észrevétlenül és tökéletesen takarítják az irodát. Van egy jól meghatározott és megbeszélt rendszer, hogy mit dobnak ki és mihez nem nyúlnak semmiképp sem, hogy mit hogyan takarítanak, mikor vannak nagytakarítások és ahhoz milyen segítséget kérnek. Nagyon meg vagyok velük elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha megbízható ér profi csapatot keres, akik sosincsenek láb alatt, mégis tökéletes rendet és tisztaságot varázsolnak.