Egy kedves üzenet hatalmas segítsége

Én nem olyan régen döntöttem úgy, hogy ott hagyom az akkori munkahelyemet és elkezdem megvalósítani a saját álmaimat, önálló vállalkozásba kezdek és egy fodrász stúdiót alakítottam ki. Persze ehhez kellett számtalan dolog, például a családom és a barátaim hatalmas támogatása, némi bátorság, hogy a bizonytalanba ugorjon az ember a biztos de állandó helyett, és hát persze egy kevés félretett összeg, tartalék, amit be tudtam fektetni a szalon kialakításába és a kezdeti nehezebb időszakokra, hiszen ahhoz azért köztudottan idő kell, hogy egy ilyen szalon jövedelmezően elinduljon. Nekem nem is volt ezzel semmi problémám.

Sosem gondoltam volna, hogy rögtön az első héten olyan problémákkal kell megküzdenem, mint hogy a telefonom leesik a padlóra és nem hogy betörik a kijelzője, de teljesen használhatatlan lesz a telefonon. Amivel több probléma is volt, és nem igazán tudtam mit kezdeni vele. Egyrészt a vendégek nem értek el, másrészt pedig nem tudtam, hogy hova tudnék fordulni segítségért. Fogalmam sem volt, hogy melyik lenne a legjobb xiaomi szervíz budpapest területén, amelyik profi és gyors segítséget tudna nekem nyújtani, hogy akár már másnap az ügyfeleim el tudjanak érni. Persze ezzel mentem át a szemben lévő kávézóba is, és az ott kávézó egyik kedves vendég később üzent nekem, hogy a legjobb választás a xiaomiszervizshop.hu csapata, csak ajánlani tudja őket és biztosan profi segítséget fognak tudni adni, gyorsan és ráadásul jó áron is.

Fel is kerestem őket és teljesen igaza volt. Rekord gyorsasággal segítettek a kijelzőcsere megoldásában és nagyon kedvesek is voltak. Még árban is szupernek találtam őket, egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, hogy ha szüksége lenne egy kis segítségre a telefonja javításával kapcsolatban.